Ona Moja, vesti

Ona moja, ona vrela.

Ona Moja nudi vam iznenađenja kojima ne možete odoleti - sjajan muzički repertoar, prelepe devojke, i još mnogo neverovatnih dešavanja. Naime, Ona Moja, pored toga što je tu da vaš provod učini neponovljivo dobrim, tu je i da vas učini popularnim.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Takmičenje u pevanju, koje je beogradnocu.com već najavio, počinje sutra. Još uvek imate vremena da postanete deo prvog i jedinstvenog pevačkog takmičenja i postanete Zvezda One Moje, i naravno budete vredno nagrađeni. Ukoliko smatrate da dobro pevate i ispunjava vas i čini srećnim kada zabavljate druge, ovo je izvanredna prilika za vas.

Za takmičenje se možete fino zagrejati uz po koju rakiju ili neko drugo piće koje volite već večeras, kada samo za vas nastupa Žile Hram. Očekuje vas, kao i uvek u Onoj Mojoj, neverovatna noć uz najbolje kafanske numere, koje će vas dirnuti pravo u srce.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Četvrtak 6. februar rezervisan je za Mirjanu Milosavljević i Aleksandra Živanovića, a već u petak sa vama su prelepa Mirna Košanin i Miami Bend. U subotu se možete provoditi uz Acoustic Bend, dok je vaš nedeljni provod poveren Džoniju i Workersima. Naredne nedelje, u utorak 11. februara, za vas će pevati Marko Bulat.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Da ne biste propustili najbolja gradska dešavnja pobrinuće se beogradnocu.com. Rezervacije možete izvršiti potpuno besplatno na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Ona Moja za koje ćete naravno prvi saznati, ukoliko nas budete redovno pratili.

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju, koja će vas nesumnjivo inspirisati da posetite mesta koja vam beogradnocu.com preporučuje i budete deo fantastičnog provoda.

 

beogradnocu.com