Ona Moja, Poznati, vesti

Ona Moja pomaže u nevolji.

Iako posle napuštanja posla u „Grandu“, volontiranja u info službi Srpske napredne stranke, te do mesta asistenta/sekretara generalnog direktora "Elektroprivrede Srbije", nismo imali prilike da čujemo nešto o nekada vrlo poplarnoj balerini "Grand produkcije" i farmerki Dragani Milošević, ova lepa plavuša se naprasno pojavila, i to u kafani Ona Moja.

Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Učesnica rijalitija "Farma 2", Dragana Milošević, pridružila se sinoć na još jednoj humanitarnoj večeri u kafani Ona Moja kako bi dala svoj doprinos ugroženom stanovništvu u poplavljenim područjima. Onima kojima je to sad najpotrebnije, kafane izlaze u susret i pomažu na najbolji mogući način.

Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

U kafani Ona Moja postavljena je kutija u koju se ubacivao dobrovoljni prilog za pomoć ugroženima, a ceo iznos je uplaćen na žiro račun za humanitarne svrhe. Ovoj akciji su se priključile i druge kafane, a sinoć su nastupali Džoni i Workersi. Nastavite da posećujete kafane i to upravo u ovim momentima i na humanitarnim večerima, jer svaki vaš dolazak znači pomoć za one koji su ostali bez ičega.

Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com