Klubovi, Poznati, vesti

Tetovaže su ponovo in! Mnoge pevačice ih imaju, ali ih kriju. Međutim postoje i one koje ih ponosno nose.

kat-tet

Osim odličnog stasa i glasa, Katarina Grujić na sebi ima više tetovaža. Najvidljivije su joj tetovaže na desnoj ruci. Jedna na podlaktici, a jedna na prstu, kao i ona na ključnoj kosti. Koliko ih pevačica zaista ima na svom telu ne znamo. Tačan broj sigurno zna njen dečko.

Mia Borisavljević godinama je ponosno nosila tetovažu, koju je nedavno korigovala, te sada izgleda još bolje. Radi se o tetovaži koja izviruje ispod ove male crne haljine.

mia-tetovaza

tijana-i-dinca Ne znamo da li je išla kod istog tatto majstora, kao i Katarina Grujić ali i klubska pevačica Tijana Stojić  na desnoj ruci na identičnom mestu kao i Katarina ima iscrtan violinski ključ. Istina njen je dosta upadljiviji i moramo priznati lepo joj stoji.

nikolija-freestyler-1

Nikolija Radojević od kako se pojavila na sceni ističe se po mnogo čemu, pa su i njene tetovaže jedinstvene. Ona na levoj ruci ima istetoviran lik njene mame, folk pevačice Vesne Zmijanac. Osim te tetovaže, koja joj je, pretpostavljamo najdraža Niki ima još nekoliko tetovaža u dnu stomaka, ali da biste mogli da uživate u tom prizoru, moraćete da sačekate leto, kada će mlada mama svoje zgodno telo pokazati na plaži.

Osim Kaće, Mie, Tijane i Nikolije, tetovaže vole i Seka Aleksić, Nataša Bekvalac, Marina Tadić, Ana Kokić i mnoge druge. Ali, one ih vešto kriju. Namerno ili ne, ne znamo, ali verujemo da za njih imaju posebnu simboliku.

beogradnocu.com