Magazin

Na Instagramu imaju mnogo pratilaca. Gospodar pršljenova, Vitez Koja, Sen Trope, Boki Trajković i Kajmak delija vas barem jednom u toku dana nasmeju svojom objavom. Mi smo ih pitali koji su njihovi najveći blamovi iz noćnog života koje pamte? Evo šta su za naš portal odgovorili.

telll

Gospodar pršljenova kaže da je u kafani spiskao sve do zadnjeg dinara.

-Nisam imao 100 dindzi u dzepu, tako da nisam mogao da uzmem jaknu iz garderobe. Sreća pa me je ova radnica  prepoznala te nisam išao go kući. Od tad ne idem više u tu kafanu. - rekao je Gospodar, dok je radijski voditelj Lale Kostić, poznatiji kao Sen Trope imao ljubavnih problema.

-Zabavljao sam se sa ljubomornom devojkom. Izašao sam jedne subote sa ortacima u klub . Upoznao simpatičnu cicu sa kojom sam se odmah skontao. Sutradan se na zvaničnoj Facebook stranici lokala u kom smo bili pojavila naša zajednička, kompromitujuća slika. Moja ljubomorna devojka je to videla. Od tada sam single - završava Lale.

free-masaa-1024x684

Vitez Koja, koji je redovan posetilac noćnih klubova odgovorio nam je u svom stilu.

-Napije se čovek i desi mu  se da pomeša patiku i pisoar. Šta da se radi - rekao je Koja dok su Boki Trajković i Kajmak delija bili malo opširniji.

-Prišao sam devojci u klubu koja je san snova. Furala je neku fensi garderobu a ja "vufer" ispod miške. Ime nije stigla da čuje, odmah je pobegla - bio je iskren Boki.

klub-teatro2

I za kraj, evo šta se u jednom klubu desilo Kajmak deliji, koji se često šali na svoj račun.

-Prišao sam devojci a u ruci sam držao flašu elegantnog piva. Pitao sam nju šta pije, na šta je ona kao iz stopa odgovorila: "vodku i red bull". Ja sam je samo pogledao i rekao joj da uzme gutljaj piva, uz objašnjenje - znaš kako osvežava?

Da li vam je neka od navedenih situacija poznata?

 

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

beogradnocu.com