Ona Moja, vesti

Ono kad nema bolje od ovoga.

Kafana Ona Moja nudi vam iznenađenja kojima ne možete odoleti. Svaki dan, cele nedelje, očekuje vas sjajan muzički repertoar, prelepe devojke, i još mnogo neverovatnih dešavanja.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Večeras, 9 .marta je Ona Moja kafana u znaku Džonija i Workersa koji će svojim neponovljivim muzičkim repertoarom upotpuniti veče. Ovaj sastav već je pokazao da pravi spektakl gde god da nastupa, i da je zaista velika greška propustiti provod sa njima.

Takođe, večeras nemojte ni brinuti za svoj džep, jer se kafana Ona Moja postarala za niske cene pića, ali i promociju za ovu noć. Ukoliko naručite četiri piva Budweiser, dobijate peto pivo na račun kuće.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Ona Moja vam uvek nudi iznenađenja kojima ne možete odoleti - sjajan muzički repertoar, prelepe devojke, promocije pića, poznate goste i još mnogo neverovatnih dešavanja.  Očekuje vas, kao i uvek u kafani Ona Moja, neverovatna noć uz najbolje kafanske numere, koje će vas dirnuti pravo u srce.

Utorak, 11. mart rezervisan je neverovatnog Marka Bulata, dok je sreda za Žileta Hrama. Četvrtak 13. mart ne propustite jer nastupaju Mirjana Milosavljević i Aleksandar Živanović, a već u petak sa vama su prelepa Mirna Košanin i Miami Bend.

U subotu se možete provoditi uz Acoustic Bend, dok je vaš nedeljni provod poveren Džoniju i Workersima.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Da ne biste propustili najbolja gradska dešavnja pobrinuće se vaš omiljeni portal beogradnocu.com. Rezervacije možete izvršiti potpuno besplatno na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 34 34 33, 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Ona Moja za koje ćete naravno prvi saznati, ukoliko nas budete redovno pratili.

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju, koja će vas nesumnjivo inspirisati da posetite mesta koja vam preporučujemo i budete deo fantastičnog provoda.

 

beogradnocu.com