Magazin

Prava žena zna da zavede muškarca i bez dubokog dekoltea i pokazivanja ženskih atributa. Ok, složićemo se da su lepe oči i osmeh jedno od najjačih oružja. Međutim, živimo u vremenu kada su žene preuzele dirigensku palicu pa više muvaju nego što su muvane. Naročito u klubovima gde osmeh i oči ne mogu baš da dođu do izražaja. Tada "na scenu stupa" nešto što se zove zavođenje koje se u mnogo čemu razlikuje od nekadašnjeg zavođenja. Kada se išlo na takozvane igranke kojih se verovatno sećaju starije generacije.

mamurluk top

Evo jednog slikovitog primera na slici iznad. Složićete se da ovakav način konzumiranja pića može da probudi maštu kod muškaraca. Suvišno je da objašnjavamo kako.

seksiKao što rekosmo malo čas, oči ne mogu uvek da dođu do izražaja, ali ako stavite seksi naočari za vid, svakako ćete privući pažnju onih muškaraca koji maštaju o dominantnim ženama. Razumeli ste.. Da...

seksi pirsing

Naizgled obična majica i farmerke. Odevna kombinacija koja prolazi i noću i danju. Kao što vidite nema vulgarnog isticanja bilo kog ženskog atributa, ali za sve one koji vole zgodne žene, diskretan pirsing u pupku svakako baca akcenat na savršene trbušnjake. Jedno je sigurno, žene danas znaju kako da zavedu muškarce. Svaka ima svoj način. Koji je vaš?

beogradnocu.com