Fensi Kafana, vesti

Opet u provodu - Kaya i Junior Jack u Fensi Kafani.

Katarina Ostojić Kaya i njen verenik Junior Jack sinoć su dobar provod potražili Fensi Kafani. Pevačica i njen verenik uz najveće kafanske hitove provodili su se do kasno u noć. Oboje su bili sjajno raspoloženi, provodili su se očarani kafanskim duhom ovog fenomenalnog prostora od kojeg se uvek očekuje samo najbolje.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Kao što već dobro znate budno oko naših fotografa ne propušta ni jedan dobar provod u gradu, te je tako bilo i ovoga puta. Uz najveće kafanske hitove, prenosimo vam samo delić atmosfere iz Fensi Kafane iz koje se uvek izlazi sa nezaboravnim utiscima koji se prepričavaju i već su postali urbane legende.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Na slikama se vidi da je raspoženje bilo na zavidnoj visini i da je sve prštalo od dobrih vibracija. Igra i pesma nisu prestajale, jer su gosti bili neumorni. Nenad Cvijetić i Sanela, uigrani tandem, su ređali hitove jedan za drugim i svaki novi takt gosti su dočekali sa oduševljenjem i samo nastavljali da igraju i pevaju i to samo u kafani Fensi Kafana. Ljubitelji sjajnih nota, nisu krili svoje oduševljenje i činilo se da priželjkuju da se ovaj provod ne završi nikada.

Zato i vi posetite kafanu na vodi i proverite zašto se u ovom fenomenalnom prostoru uvek traži mesto više. Uzavrela atmosfera, lepe i razdragane devojke i vesele note naših največih kafanskih asova, uvek će vas zvati nazad. Večeras vas u kafani Fensi Kafani očekuju, kao i uvek nedeljom, Andreana Čekić i Kosmajac. Očekujte spektakl!

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Da ne biste propustili najbolji boemski provod u Beogradu, rezervišite svoje mesto na vreme i obezbedite sebi i svojim prijateljima jedinstveni provod. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Ne propustite jedinstveno uživanje.

 

beogradnocu.com