Freestyler, vesti

Oproštajna žurka na splavu Freestyler!

Freestyler je u svom jedinstvenom stilu, samo za vas pripremio oproštajno veče, za prave “klabere ” i one koji to žele da postanu. Kao i uvek subota, na jednom od najurbanijih splavova u gradu, rezervisana je za ljubitelje dobrog House zvuka!

Ova muzika redovno je punila splav, kao i sinoć kada se stvorio beskrajni red gostiju koji su sa nestrpljenjem želeli da se pozdrave od svog omiljenog splava.

Freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Jednostavno rečeno, sinoćni provod spojio je šaroliku generaciju ljudi koja se uz dobru muziku, atmosferu i fantastična pića zabavljala do kasno u noć. Ovo je bila jedna fenomenalna žurka, kakva i priliči splavu Freestyler!

Fotografi portala beogradnocu.com, beležili su i sinoć, samo za Vas, najinteresantnije momente, pri čemu se možete uveriti u sjajnu atmosferu na ovom prestižnom mestu.

Freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

Splav Freestyler je u okviru celokupne ponude Beograda postao sinonim za prepoznatljive letnje House, Disco, HipHop i R'n'B žurke.

Na splavu se mogu sresti različite generacije gostiju, a karakterističan je i po tome da je jako popularan među strancima, pa se engleski jezik odomaćio ovde. Važi za jedan od najpopularnijih splavova u Beogradu i na njemu se uvek traži mesto više.

Freestyler

Fotografisano na Splav Freestyler

S obzirom da je kraj letnje sezone, ali i da se sa splavom Freestyler družimo jako brzo, ne zaboravite da naredne godine rezervišete svoje mesto na vreme. To možete učiniti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

Vidimo se u maju 2014.godine !

 

beogradnocu.com