vesti

Originalan poklon za najveseliju devojku u kafani Fenjer.

Kafana Fenjer iz nedelje u nedelju pokazuje odanost svojim gostima. Pored vrhunske muzike, sjajnog enterijera i uvek nezaboravnog provoda, kafana Fenjer sada vam nudi neverovatno niske cene pića, prilagođene svačijem džepu i još mnogo iznenađenja!

Naime, večeras, 7. novembra, možete uživati u svim vrhunskim domaćim rakijama za samo 100 dinara. Medovača, dunja, šljiva, kajsija, šta god poželite…

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Osim toga , možete dobiti i turu pića na račun kuće, a devojke i sređivanje u salonu lepote. Jedino što treba da uradite jeste, da jednostavno da budete veseli. Ali onako, iz srca i duše, što morate priznati, nije teško, pogotovu u kafani Fenjer. Najveselija devojka večeras dobiće na poklon vaučer za šišanje, feniranje i manikir kod pravih majstora u salonu lepote, a društvo za njenim stolom himnu kafane Fenjer i turu pića na račun kuće! Pa gde to ima ako ne, samo u vašoj kafani Fenjer!

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Za nezaboravan provod zadužen je Miami Band i Mirna Košanin koji sa fantastičnom muzičkim repertoarom prave vrhunsku atmosferu. Očekuje vas pravo boemsko veče za vas i vaše prijatelje. U petak, jedan od naslušanijih bendova, Četiri za Groš Bend, koji pevaju samo za vašu dušu, dok će u subotu nastupiti Absolute Band koji će vas oboriti s nogu.

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva dešavanja u kafani Fenjer, koja postaje jedna od vodećih u prestonici. Rezervacije su obavezne zbog velikog interesovanja. A dok budete sa nestrpljenjem čekali ove nezaboravne večeri, pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u izvanredan provod koji vam nudi kafana Fenjer.

 

beogradnocu.com