Najave, vesti

Originalni sastav grupe 2 Unlimited na Festivalu Najbolje od 90-ih.

Festival Najbolje od 90-ih koji se održava u Kombank Areni 11. oktobra donosi velika imena dance muzike devedesetih. Danas vam predstavljamo grupu 2 Unlimited koja će na ovom spektaklu nastupati u originalnom sastavu.

2 Unlimited je holandska grupa osnovana 1991. godine. Grupu su stvorili belgijski producenti Paul DeCoster i Phil Wilde, a za glavne izvođače je izabran holandski duo - reper Ray Slijngaard i pevačica Anita Doth. Tokom pet godina neverovatne globalne popularnosti grupa je objavila 16 hitova koji su dospeli na muzičke liste a među njima su se, između ostalih, istakli Get Ready for this, Twilight Zone, No Limit i Tribal Dance. Tokom karijere su prodali 18 miliona nosača zvuka širom sveta.

Uprkos planovima i najavama svetske turneje, Slijngaard i Doth su u aprilu 1996, nedugo nakon izlaska singla Jump for Joy, objavili prestanak rada grupe 2 Unlimited.

Pošto su i dalje imali prava na korišćenje imena 2 Unlimited, DeCoster i Wilde su izabrali dve nove pevačice - Romy van Ooijen i Marjon van Iwaarden - kako bi nastavili poslovne uspehe prethodne postave. Singl Wanna Get Up je postigao uspeh u Holandiji dospevši na 10. mesto a, zajedno sa remixom koji je uradio Sash! za britansko izdanje, dospeo je i do 38. mesta u Velikoj Britaniji.

Album II je objavljen u aprilu 1998. Nije dostigao rezultate prethodnih studijskih albuma, kao što to nisu učinili ni singlovi Edge Of Heaven i Never Surrender, pa su 1999. Ooijen i Iwaarden napustile 2 Unlimited.

Izdavačka kuća Byte Records je 2000. godine objavila remix singlove No Limit (Millennium Remixes) i Twilight Zone (Millennium Remixes). Čitav album remixa je trebalo da izađe iste godine, ali nekoliko master verzija, koje su ukradene iz prostorija izdavačke kuće, dospele su u Rusiju i tamo objavljene kao nezvanična bootleg kompilacija.

Byte Records je 2001. godine konačno objavila Greatest Hits Remixes sa mnogo novih remixa i to samo za japansko tržište. Neki od ukradenih remixa koji su se pojavili na kompilacijama u Rusiji nisu uvršteni u spisak numera na ovom izdanju.

2unlimited

Godine 2002. kompilacija Trance Remixes: Special Edition je takođe objavljena u Japanu i donela je mnogo novih remixa koji se nisu pojavili na prethodnim izdanjima.

Slijngaard i Doth su 11. aprila 2009. nastupili prvi put zajedno posle 13 godina na koncertu I Love The 90s održanom u belgijskom gradu Hasseltu.

U januaru 2010. su objavili novi zajednički singl In Da Name Of Love, ali pod imenom Ray & Anita. Pesma je ušla među prvih 5 na zvaničnoj holandskoj top listi.

Konačno, 11. jula 2012. im je dozvoljeno da ponovo koriste ime 2 Unlimited i pod tim imenom ćemo ih konačno videti u Srbiji, u Kombank areni 11. oktobra 2014!

Na predstojećem Festivalu Najbolje od 90-ih nastupiće velike zvezde poput 2 Unlimited, Snap, Technotronic, Ace of Base, Snow, Culture Beat, C&C Music Factory i La Bouche.

Cene karata su: Parter  1790 dinara, Fan Pit  2490 dinara, VIP tribina   2390 dinara, Nivo 200 (I kategorija)  2190 dinara, Nivo 200 (II kategorija)  1990 dinara, Parter 5+1   8950 dinara, Loža   9900 dinara.

Plaćanje ulaznica je moguće izvršiti u kešu i preko računa, bilo da se nalazite u Srbiji ili u inostranstvu. Na svakih kupljenih pet karata i više, beogradnocu.com vrši besplatnu dostavu na teritoriji Beograda. Moguće je lično preuzimanje karata u filijalama beogradnocu.com ili dostava post - ekpresom u Srbiji i inostranstvu.

Pozovite naš korisnički Call Centar 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online i rezervišite ulaznicu za senzacionalni Festival Najbolje od 90-ih u Areni.

 

beogradnocu.com