Lepeza u Perperu, Poznati, vesti

Pevačica Stoja dokazala je da je sa nastupima i dalje odlična u svom poslu, a sinoć je pevala u kafani Lepeza u Perperu.

mira markovic

Fotografisano u Kafana Lepeza u Perperu

Interesovanje za njen nastup bilo je više nego odlično. U društvu smo sreli i poznate ličnosti – Đanija, koji je ovde redovan gost i zabavljač, zvezdu Granda Mirjanu Marković, naravno, domaćina kafane Zoricu Marković i atraktivnu mladu pevačicu Nikoliju Jovanović.

djani

Fotografisano u Kafana Lepeza u Perperu

Nikolija trenutno uživa kao "slobodnjak", s obzirom da je, kako se navodi, stavila tačku na dvogodišnju ljubav sa NBA igračem koji brani boje kluba Njujork Niksa. Pevačica želi potpuno da se posveti muzičkoj karijeri koju gradi u Srbiji, pa je odlučila da definitivno okonča vezu s tamnoputim sportistom, s kojim se zabavljala kad je živela i studirala u Atini, gde su se i upoznali.

nikolija

Fotografisano u Kafana Lepeza u Perperu

Kako je protekao provod u kafani Lepeza u Perperu, pogledajte u našoj galeriji fotografija. Stoja je ulepšala veče svojim najvećim hitovima i pesmama kolega, a žurka je potrajala do sitnih sati.

stoja

Fotografisano u Kafana Lepeza u Perperu

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice –beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com