vesti

Osvojite vikend iz snova.

Kada kažete kafana je moja sudbina, možete da pričate samo o jednoj jedinoj kafani, a to je najbolja kafana BakaraKafana Bakara nesebično deli sa vama sve svoje kafanske čarolije  kojih ima u izobilju, to su kafanske mašte kakvih nadaleko nema i koje potiču iz pera naših najintrigantnijih ljubitelja slatke čaše i kafanskog stola.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Saša Katančić, jedan od najboljih vokala srpske muzičke industrije i u tim pevačkim čarima i omiljenim pesmama petkom možete uživati u kafani Bakara, uzdanici vašeg kafanskog života.

Svaki petak u kafani Bakara je naj, naj, dan kada svi obožavatelji kafanske hedonije hrle da stignu u zagrljaj najdražoj kafani Bakara. Scream Bend se sa vama veseli subotom u sjajnoj kafani Bakara, koja pravazilazi sva vaša vesela očekivanja koja su uz Scream Bend samim tim i slađa.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Vaša kafana Bakara vas voli i to nije fraza, ona sve svoje radosti i posebnosti deli upravo sa vama i zato je toliko i volite, ma naprosto je obožavate, a najviše subotom kada vam osmeh od uha do uha razvlači slatki Scream Bend, koji zna sve vaše slabosti.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Kafana Bakara je vaša omiljena destinacija, rezervaciju najopijenijih noći možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice –  beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Kafana Bakara je naša uzdanica, redovno sraćamo samo vas da sretnemo, naša galerija fotografija svedoči tome u prilog.

 

beogradnocu.com