vesti

Otard - novi splav na beogradnocu.com.

beogradnocu.com vam iz nedelje u nedelju predstavlja nova mesta za prestonički provod. Ovoga puta iz ponude izdvajamo Otard - novi splav na beogradnocu.com, koji će oduševiti sve ljubitelje malo tvrđeg zvuka.

U petak 21. februara na splavu Otard moći ćete da uživate uz bend Profesori. Bend Profesori postoji od 2009. godine, a već 2010. bili su pobednici takmičenja ''Borba bendova''. Na festivalu u Vrnjačkoj Banji 2012. godine, Profesori se predstavljaju široj javnosti svojim prvim singlom ''Nek me nije''. Pesma je ušla u finale festivala, a njome je bila oduševljena brojna publika. U poslednjih nekoliko godina godina, koliko već traju, Profesori su obeležili po jednu ili više sezona svojim nastupima u najpoznatijim beogradskim klubovima. Ono što je sigurno, kada su Profesori u pitanju, spektakl ne izostaje.

Samo dan nakon sastava Profesori, u subotu 22. februara, ljubiteljima splava Otard predstaviće se neponovljivi sastav Magic Beans i učiniti da se provedete ništa manje nego magično! Magic Beans je šestočlani bend iz Beograda, osnovan 2004. godine. Na njihovom bogatom repertoaru su obrade stranih hitova u novim aranžmanima. Bend se može pohvaliti obradama preko 200 probranih hitova svetske muzike, pop/rock, disco, funky zvuka do modernijih acid jazz, soul ,house, latino i dance hitova.

Sve pesme pažljivo su birane, a sama interpretacija je ono što ovaj bend izdvaja od mnogih slične orijentacije. Energična svirka uigrane ritam sekcije, sa dva sjajna vodeća ženska i muškim pratećim vokalima, atraktivan scenski nastup i nezaboravna atmosfera su zaštitni znak benda Magic Beans, kao i razlog da njihov nastup nikako ne propustite.

Da ne biste propustili izuzetna dešavanja koja slede na popularnom splavu Otrad, obezbedite svoje mesto na vreme zbog jako velikog interesovanja. Rezervacije za sva dešavanja na splavu Otrad možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete osigurati putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

A u iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo splav Otrad bude vaš izbor za noćni izlazak ovog vikenda, ali i u buduće.  Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti o vodećim prestoničkim mestima i dešavanjima koja ne smete propustiti.

 

beogradnocu.com