vesti

Otključajte katanac najboljeg provoda.

Kafana Bakara neguje jednu domaćinsku tradiciju zasnovanu na poštovanju gosta i negovanju sjajnog repertoara. Večeras na mestu susreta svih boemskih vibracija u kafani Bakara nastupa, pravi narodski pevač, izuzetno snažnog vokala, jedan od učesnika takmičenja Zvezde Granda Saša Katančić. Saša Katančić je poznat po tome da veoma vešto peva, one teške narodne pesme sa kojima u koštac mogu da se uhvate samo ozbiljni pevači i velika imena domaće narodne muzike i zato je veselje koje on priređuje u kafani Bakara istinski najveselije.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Kafana Bakara neguje kvalitet, uz veoma korektne cene dobijate provod koji se beleži kao najbolji do sada. Sa kafanom Bakara sve je raspevano i poetično, sva su pića ukusnija i sve su pesme riznica pravog sevdaha. Subotom u kafani Bakara nastupa Scream Bend koji ima veoma bogat repertoar od popa, preko neizostavnih folk nota pa sve do rock 'n' rolla Scream Bend u sjajnoj kafani Bakara sprema ludnicu koja će trajati do jutra.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Kafana Bakara nije samo čašica dobrog provoda, reč je o kafani koja se istinski voli i čije epitete već znate napamet. Ona nije samo pesma u nizu i bilo koja ne prospavana noć. Kafanu Bakara ćete zapamtiti po svim pesmama, po najboljem raspoloženju i najlepšim ženama. Kafana Bakara će učiniti da vrlo brzo zaboravite sve kafanske provode i sve svoje kafanske želje preselite baš u ovu najsjajniju kafanu, kafanu svih vaših dana.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Kafana Bakara je put do kafanskog raja, njegove staze možete rezervisati besplatno putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. I mi smo krenuli putem Bakare u nadi da ćemo se na tom prelepom kafanskom proputovanju sresti sa vam u našoj galeiji fotografija, srećan vam put!

 

beogradnocu.com