Krčmarica, vesti

Otkrijte kakve su to krčmarice opevane u pesmama.

Kafana Krčmarica je mesto na koje dolaze samo najveseliji gosti. Ovde će vam sve biti potaman i uz samo jednu pesmu zavolećete kafanu Krčmarica i dolaziti u nju kada vam se god za to pruži prilika. Kafana Krčmarica je pravo krčmarsko mesto za sve obožavaoce dobre pesme i kvalitetnog pića, te tako vas u najlepšoj krčmi na svetu očekuje svojski dobar provod uz Damira Čičića i Bend Za Vašu Dušu koji svira baš da vas razgali i uvek mu to petkom polazi za rukom.

kafana Krčmarica

 Fotografisano u Kafana Krčmarica

Damir Čičić je tip pevača koji se zavoli na prvo slušanje, njemu kafana baš dobro leži, a i on uspešno koketira i sa gostima i sa kafanom koja je svima koji dođu u kafanu Krčmarica kao druga kuća. Ovaj mladi pevač ima i jedan odličan duet koji je fenomenalno prošao kod publike, a zove se ''Želim da znaš''. Petku u kafani Krčmarica najviše će se obradovati oni koje vole votku, jer čitavu flašu ovog pića i to Smirnoff sa četiri Guarane mogu dobiti za svega 4600 dinara.

kafana Krčmarica

Fotografisano u Kafana Krčmarica

Kafana Krčmarica je poput onih kafana iz starih pesama u kojim se pije, peva i voli, tako je ovde svake subote kada da budete uvek dobro raspoloženi brine Mamurluk Bend. Kafana Krčmarica i Mamurluk Bend prave atmosferu kakve nema nigde u gradu, kako mu i samo ime kaže ovaj bend će svaku vašu subotu pretvoriti u vrlo simboličnu.

Kafana Krčmarica nastoji da uvek brine o vama, a i o vašem džepu, tako subotom ovde za 4600 dinara možete uživati u ukusu sjajnog Johniee Walkera i četiri Guarane, što je super vest za sve poklonike ovog primamljivog i ukusnog pića.

kafana Krčmarica

 Fotografisano u Kafana Krčmarica

Kafana Krčmarica je uvek najbolji izbor, u ovoj kafani ćete se siti nauživati svakog vikenda i poželećete da vas ovakva zabava uvek prati.

Kafana Krčmarica vas čeka raširenih ruku, sve najlepše kafanske pesme čekaju da ih samo vi zapevate. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Naša galerija fotografija je upečatljiv dokaz da je u kafani Krčmarica uvek sjajno, a vi svakog vikenda imate priliku da se u to i uverite, vidimo se!

 

beogradnocu.com