Kasina Bar, Najave, Poznati, vesti

Otkrijte ko će podići temperaturu u Kasini.

Uskoro vas očekuje "300 stepeni" u Beogradu. Ove nedelje u vama će biti 300 stepeni i nećete biti pri sebi kad dođete u Kasina Bar na Terazijama! Naime, u četvrtak, 15. maja, nastupiće atraktivna "novosadska barbika" koja u poslednje vreme itekako puni naslovnice srpskih medija. Da, u pitanju je pevačica Nataša Bekvalac.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Pop zvezda će napraviti pravi spektakl u klubu Kasina, a vi ne smete nikako da ga propustite! Bekvalčeva je trenutno maksimalno posvećena predstojećem albumu "Bezgrešna", koji bi trebao da izađe u junu mesecu, zato dođite u Kasinu i obavezno se preslišajte svih Natašinih hitova koji su neizbežni u beogradskim klubovima. Do tada, možete da uživate u zvucima Loco Benda koji pravi potpuni haos svakog utorka, dok je u sredu nastup Željka Vasića.

Kasina

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Besplatno izvršite vaše rezervacije za klub Kasina i nastup pop pevačice Nataše Bekvalac. To možete učiniti putem našeg korisničkog Call Centra 063 34 34 33 i 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com