Koncert, Razno, vesti

Otkrijte šta vas sve očekuje na koncertu naše folk dive Dragane Mirković.

Dragana Mirković, jedna od najvećih balkanskih zvezda, vredno radi i priprema se da vam priredi potpuni spektakl 3. oktobra u Kombank Areni, povodom jubileja - 30 godina svoje uspešne karijere na estradi.

DRAGANA 1

Uzbuđenje raste, a oficijalni medijski sponzor ovog događaja, vaš omiljeni portal beogradnocu.com, uveliko je spreman za dolazak naše folk dive u srpsku prestonicu!

Dragana

Ono što ćemo vam savetovati jeste da pripremite kondiciju i glas, jer će Dragana otpevati skoro čak 50 pesama, a otkrićemo vam da će koncert trajati onoliko koliko može da izdrži naša folk diva! Znači, garantujemo jedno maksimalno, dugo i fenomenalno veče sa muzikom uživo! Čućete jednu potpuno novu, sjajnu i savremenu Draganu Mirković, bolju od one iz prošlosti! Koncert počinje u 20 časova, a ko ko izdrži - pričaće!

dragana mirković (1)

Ne propustite da čujete najveće hitove Dragane Mirković i rezervišete vaše karte preko oficijalnog medijskog sponzora ovog spektakularnog koncerta - beogradnocu.com! Pozovite naš korisnički Call Centar , ili Online. Karte za koncert su u pretprodaji i kreću se od 1.000 do 2.200 dinara.

Cene karata u pretprodaji:

1.000 dinara (nivo 400 II kategorija),

1.200 dinara (nivo 400 I kategorija),

1.500 dinara (parter),

1.800 dinara (nivo 200 III kategorija),

2.000 dinara (nivo 200 II kategorija),

2.200 dinara (nivo 200 I kategorija),

2.000 dinara (fan pit),

1.500 eura (vip loža sa 20 karata, 10 sedećih mesta i 10 stajaćih mesta sa 1 flašom šampanjca Moet, 1 flašom viskija Johny Walker, 1 flašom vodke Smirnoff, 10 energetskih pića Red Bull).

Plaćanje ulaznica je moguće izvršiti u gotovini ili preko računa, bilo da se nalazite u Srbiji ili u inostranstvu. Na svakih kupljenih pet karata i više, beogradnocu.com vrši besplatnu dostavu na teritoriji Beograda. Moguće je lično preuzimanje karata u filijalama beogradnocu.com ili dostava post - ekpresom u Srbiji ili inostranstvu. Pozovite naš korisnički Call Centar , ili Online i rezervišite ulaznicu za spektakularni koncert Dragane Mirković!

 

beogradnocu.com