Fensi Kafana, vesti

Otkrijte šta znači fensi provod.

Kafana Fensi Kafana je definitivno najbolji izbor kada se uželite pravog kafanskog provoda, sa odličnim starim pesmama. Samo najbolji izvođači mogu da iznesu ove pesme, a upravo oni najbolji brinu da vaše raspoloženje u kafani Fensi Kafana non-stop bude naštimano.

kafana Fensi Kafana

 Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Sutra vas u kafani najboljeg provoda čekaju Katarina Živković, Sanela i Balkan bend. Katarina Živković je od takmičenja u Zvezdama Granda do danas postigla zapežen uspeh, čak je pobedila i na Farmi, a publika redovno prati njenu karijeru koja je iz pesme u pesmu uvek na višem stepeniku. Poslednje što je snimila je duet sa reperom Sha ''Ljubi me'' koji je publika dočekala sa velikim oduševljenjem u Fensi Kafani moći ćete da čujete i mnoge njene pesme među kojima su ''Bez ljubavi nisam živa'', ''Hej, lepi đavole'' i mnoge druge u kombinaciji sa Sanelom i Balkan bendom Katarina u Fensi Kafani uvek priređuje provode koji se pamte.

Fensi Kafana je mesto na koje se rado vraćate, ovde je sve fensi i in, a opet nekako kafanski i boemski što ovim izlascima daje neku posebno dragu notu u četvrtak u Fensi Kafani nastupaju Jelena Kostov i Fensi Bend i tu zabava tek počinje. Jelena Kostov je pevač koji će tek pokazati svoj maksimum iako uživa obožavanje velikog broja fanova ova Zvezda Granda još nije prikazala sve svoje talente i pevačke kvalitete, te se publika kada dođe u kafanu Fensi Kafana uvek oduševi Jelenom, njena pesma Jedina u gradu postala je omiljena u publici, a u kafani Fensi Kafana u izvedbi jelene Kostov moći ćete da čujete sve pesme koje krase dobar kafanski provod.

kafana Fensi Kafana

 Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

U subotu u kafani Fensi Kafana nastupaju Nenad Cvijetić i Sanela tandem koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim i za oči i za uši oboje su vrhunski doživljaj, sjajni pevači i performeri koji Fensi Kafanu sa lakoćom dižu na noge.

Nedeljom vas čekaju Andreana Čekić i Kosmajac, pravi kafanski tandem koji vam donosi prava kafanska merila u toku samo jendog nastupa. Andreana Čekić je takođe iz Grandovog jata i u toku takmičenja stekla je ozbiljan krug obožavalaca, iako je mnogi upoređuju sa Cecom, Andreana Čekić je za ovo vreme uspela da izgradi svoj stil i odabere lepu putanju na kojoj publika prati sve njene uspehe, u nedelju ćete moći da čujete i pesme ''Viski'', ''Neraspoložena'' i druge i da se uz pravu kafansku atmosferu u Fensi Kafani prisetite onih najboljih kafanskih vremena koja nam se po svemu sudeći vraćaju na velika vrata.

kafana Fensi Kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Kafana Fensi Kafana nudi provode od kojih se svima vrti u glavi, ovde vas čeka najkvalitetnija zabava koja ne broji sate. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd. Fensi Kafana je naša redovna destinacija, ovde pronalazimo sjajne kafanske momente koji se odlično uklapaju u našu galeriju fotografija, od sutra u kafani Fensi Kafana spremno čemao i vas, nasmešite nam se.

 

beogradnocu.com