Kolumne, vesti

Otkrijte značenje vaših snova o seksu.

Iako ste u srećnoj emotivnoj vezi, iako ste zadovoljni svojim seksualnim životom, dešava se da imate snove o seksu koji nije sa vašim partnerom. Vreli snovi su normalni, a evo i šta znače neki od njih:

San o seksu sa bivšim - Kada sanjate o bivšem, koga recimo godinama niste videli to znači da vaš mozak dok spavate obrađuje stara sećanja. Osim toga, moguće je i da je nešto što vam se skroro desilo iniciralo sećanje iz prošlosti koje se manifestovalo u vašim snovima. Ovakvi snovi su uobičajni i vrlo česti. Uglavnom se vezuju za prve ljubavi sa kojima je i otkriven seks, ili emotivno vezivanje. U svakom slučaju, san o seksu sa bivšim nije znak da ga pozovete!

San o seksu sa osobom istog pola - U današnje vreme svakodnevica nam je ispunjena slikama prisnih žena, pa nije isključivo da ukoliko sanjate seks sa osobom istog pola zapravo samo projektujete ono što je vaša podsvest "usnimila" u toku dana. Drugo tumačenje je da se kroz san sa osobom istog pola manifestuje jaka emocionalna povezanost sa prijateljicom. Ipak, snovi o seksu sa osobom istog pola svakako nisu znak skrivene homoseksualnosti.

San o seksu sa nekim ko vas nervira - Ukoliko sanjate neku osobu koja vam je inače vrlo antipatična ili vas nervira, san o seksu sa njom može značiti da ste podsvesno ljuti na njega. Strasan san sa nekim ko vas nervira nije ništa čudno, jer kroz snove vaša podsvest traži način da se oslobodi negativnih osećanja i misli. Ono što je najvažnije - to je ipak samo san!

 

*Tekst se ni na koji način ne odnosi na osobe sa fotografije kojom je ilustrovan.

beogradnocu.com