vesti

Otkrili smo gde izlaze najprivlačnije devojke.

Kafana Mala Moja je mesto koje će se svima svideti, odmah na prvi dolazak i na prvo slušanje repertoara. Kafana Mala Moja vodi računa da vaše raspoloženje bude prioritet kojim će se ona rukovoditi pri odabiru pesama, izvođača i svega ostalog što jednu kafanu čini privlačnom, a kafana Mala Moja je jedna od najprivlačnijih u gradu, jer tu uvek izlaze najlepše devojke.

kafana Mala Moja

 Fotografisano u Kafana Mala Moja

Večeras u kafani Mala Moja čeka vas pravo kafansko uživanje, uz odličnu muziku za koju je zadužen niko drugi do Mala Moja Bend koji će svim damama ulepšeti praznik i momente provedene u ovoj kafani zaključati u nezaborav.

Kafana Mala Moja se uvek trudi da sve bude na vrhunskom nivou, usluga, atmosfera, muzika sve je usklađeno sa postulatima maksimalnog uživanja i zato sve kafanlije najviše vole da dolaze na ovo boemsko, a moderno mesto koje je kafanska merila prigrlilo na jedan urbani način koji u noćni provod privlači sjajnu ekipu koja je uvek dobro raspoložena.

kafana Mala Moja

 Fotografisano u Kafana Mala Moja

Kafana Mala Moja uvek ima odličnu muziku, Mala Moja Bend odlično vlada različitim muzičkim žanrovima i sa njima je provod uvek najbolji jer uspevaju da odole svakom izazovu i da odgovore na svaku muzičku želju. Mala Moja Bend u istoimenoj kafani spada u red izvođača koji su pravi show majstori tako da pored svirke sa njima imate i odličan performans koji ni jednom gostu ne dozvoljava da se dosađuje i to je još jedan od razloga zašto je kafana Mala Moja omiljena. Sledeći petak vas u kafani Mala Moja zabavljaju Mirjana Milosavljević i Aleksandar Zivanović sjajni mladi ljudi koji pre svega odlično pevaju, sjajnu komuniciraju sa publikom i prave zabavu koja se pamti i na kojoj svi žele da budu, zato budite i vi.

kafana Mala Moja

Fotografisano u Kafana Mala Moja

Kafana Mala Moja spada u rang kafana kojima je dobra zabava imperativ, ovde vam je zagarantovano da nećete sesti do poslednje pesme, ako nam ne verujete, naštimajte raspoloženje i uputitite se ka najveselijoj kafani u gradu i uverićete se u sve što se o njoj priča. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd.

 

beogradnocu.com