Klubovi, vesti

Slikano u Klub Filmski Grad

Otkrivamo "Otkriće godine".

Na takmičenju za Oskar popularnosti koji već osmi put organizuje "In produkcija", u Beču, ređale su se zvezde koje su dobile i brojna priznanja. Na osnovu interesovanja na popularnom kanalu Yutub i publike u čitavoj Srbiji Mladen Cvetanović je ušao u uži izbor u konkurenciji za Oskara. Mladom i talentovanom pevaču oštra konkurencija nije bila prepreka da pesmom "Ona me ne zove" osvoji publiku i dobije Oskar za otkriće godine.

Sajt beogradnocu.com svojim čitaocima otkriva kako se nakon ovog uspeha oseća novo Otkriće godine, Mladen Cvetanović.

Veoma sam srećan zbog ovog priznanja. Bilo je divno. Krenuli smo 8. Maja i uveče smo u 22h nakon smeštaja u hotelsku sobu i posle kraćeg odmora otišli na sastanak sa ostalim pevačma i organizatorima. Nakon kratkg razgovora i priprema po nas su stigle limuzine, prelepi Linkoln i Ferari u kojima su nas odvezli do Kluba 34 gde se i održavao "Oskar".

Kako si se osećao kada si izašao pred publiku? Da li si imao tremu?

Bio sam deseti izvođeč koji je izašao na binu i nastupio sam nakon Bobana Rajovića. Nisam imao tremu i moram da priznam da sam se iskreno veoma prijatno iznenadio kada je publika znala reči pesme "Ona me ne zove". To je za mene bila velika satisfakcija. 

Koliko ti znači ovo priznanje i kakvi su ti dalje planovi u karijeri?

"True happiness" brine o mojoj karijeri. Potpuno verujem mojim menadžerima i radimo polako, temeljno i sigurno. Snimili smo još jednu pesmu koju ćemo uskoro i objaviti. Planiram da se u potpunosti posvetim muzici i karijeri.

Gde beogradska publika može da te sluša?

Petkom pevam u restoranu i klubu Filmski Grad, a večeras nastupam na splavu Acapulco. Što se tiče predstojećih nastupa, za sada je jedino sigurno da pevam u klubu Filmski Grad, a dalje se sve dogovaramo, onako kako meni i mom timu najviše odgovara.

Mladen Cvetanovic

Slikano u Klub Filmski Grad

431798_279171925553442_1048769527_n

Slikano u Klub Filmski Grad

Tako je beogradnocu.com, podsetimo još pre nekoliko nedelja "otkrio" novog oskarovca koji zabavlja publiku svakog petka, a fotoreporteri koji beleže najbolji noćni provod na Balkanu, zabeležili su i  kako je bilo sinoć na nastupu Mladena Cvetanovića u klubu Filmski Grad. Uživajte u galeriji!

 

beogradnocu.com