vesti

Otkriven je recept za sreću.

Kafanica Radost je pravi put do boemske sreće, ovo mesto je više nego šarmantno. Večeras u najposećenijoj kafani u gradu nastupaju Sandra i braća Rakić Aleksandar i Đorđe u narodu poznatiji kao blizanci. Blizanci koji su se takmičili u Zvezdama Granda istakli su se kako glasovima tako i stajlingom, jer ih mnogi pamte i po tršavoj frizuri i loknama koje su čitavom njihovom nastupu davale jedan naročit šmek.

kafana Kafanica Radost

 Fotografisano u Kafana Kafanica Radost

U Kafanici Radost sa Sandrom blizanci prave odlične provode, iako prepoznatljivi po pop notama, Blizancima odlično stoji i folk manir. U Zvezdama Granda njihovi nastupi su imali primesu mediteranskih pa su i izvedbom ličili na pevače koji su dugogodišnje karijere izgradili na lepim baladama koje su popularne godinama. U Kafanici Radost Sandra i blizanci su odličan spoj, sa njima dobijate i narodno i zabavno veselje.

kafana Kafanica Radost

Fotografisano u Kafana Kafanica Radost

Kafanica Radost priprema uvek najveselije provode, a u subotu vam to priređuju Boris Čolić i Cool Bend. Oni prave provode koji su zaista dobri, a Boris Čolić nije samo dobar pevač, ovaj harizmatični mladi čovek pravi sjajnu atmosferu i veseli se sa vama do poslednje pesme. Reperoar je bogat, a muzičari dobro uigrani, što je izuzetno važno za kvalitet provoda.

Kafanica Radost je sve što vam treba, subotom na ovom čarobnom mestu nastupaju u skladu sa nazivom kafane Radosni Tamburaši. Tamburaši su nešto što je potrebno svakoj kafani i svakoj pijanki, bez njih kafanski život zaista nema onu svoju punoću koja je opevana u najvećim kafanskim hitovima, a sa kafanom Kafanica Radost sve vam je ovo dostupno na jednom mestu.

kafana Kafanica Radost

Fotografisano u Kafana Kafanica Radost

Kafanica Radost je prava adresa na kojoj treba da potražite dobar provod. Idealno mesto na kom nezaboravne momente možete besplatno da rezervišite putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com