Dragstor Play, Najave, vesti

Spremite se za veliko otvaranje kluba na vodi Dragstor Play, koje je planirano ovog petka i subote, 3. i 4. oktobra. Ovim vikendom počinje druga sezona najboljih žurki u Beogradu, a najavljena su svetska di-džej gostovanja, strani gosti, haus miksevi i drugačiji enterijer kluba.

Vratimo se malo u 30-te godine u Ameriku, u doba krize i prohibicije. Dragstor Play u drugu sezonu ulazi sa motivom da se sve loše ostavi napolju i da se u klub dođe isključivo sa željom da se dobro provede!

Jedno je sigurno, čekaju vas setovi puni energije koju će ovaj fantastičan i urbani klub preneti na sve vas! Ne propustite ova dešavanja koja ćete pamtiti do narednog vikenda. Kod Muzeja savremene umetnosti, na Ušću, čeka vas profesionalno osoblje, vrhunska usluga i pristupačne cene pića.

Rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u popularnom klubu Dragstor Play.

 

beogradnocu.com