vesti

Otvara se klub Opušten bar!

U petak 27. septembra prestonička ponuda idealnih mesta za vaše izlaske postaje još veća. Naime, otvara se poznati klub na Tašmajdanu, Opušten bar. Uz mnogo noviteta i iznenađenja za svoje goste, klub Opušten bar najavljuje neponovljivu, petu po redu, sezonu spektakularnog provoda.

Na otvaranju kluba Opušten bar očekuje vas, kako najavljuju, igranka bez prestanka i to uz fenomenalni Double Trouble Band. Oni na svom repertoaru imaju više od 300 pesama, a glavni deo svirke čini više od dve trećine stranih pesama pop-rok-disko-haus zvuka. Kad Double Trouble svira možete čuti i hitove Boba Sinklera, Džordža Majkla, Tine Traner, Bilija Ajdola, a ponekad čak i nešto  benda Red Hot Chili Peppersa. Ono što je sigurno, vrhunski provod nikada ne izostaje! Uz bend Double Trouble, devojke će do 23h moći da uživaju uz dva gratis pića, kao i u neočekivanoj karti koktela.

Pored renoviranja samog kluba, dosta je uloženo i u podizanje muzičkog programa na viši nivo, tako da će repertoar biti bogatiji i interesantan za sve profile gostiju. Petkom vas u klubu Opušten bar očekuju fenomenalne svirke, na kojima će žanrovski dominirati pop i rok muzika, dok vas subotom, na istom mestu, očekuje kafansko veče narodnjaka, kada možete da uživate u pravoj boemskoj atmosferi. Ove subote za to će se pobrinuti Vladimir Stojanović i bend.

Rezervacije za otvaranje, odnosno svirku Double Trouble Band-a, ali i za sva ostala dešavanja u klubu Opušten bar , možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

beogradnocu.com