vesti

Otvara se sreda u klubu Compromise.

Klub Compromise od samog početka sezone nudi neverovatan provod, atmosferu i sjajnu muziku. Zbog velikog interesovanja, od ove nedelje u klubu Compromise možete se provoditi i svake srede i to uz fantastični Milano Bend!

Sreda, počev od 6.novembra, svakako će postati sinonim za odličan provod uz ovu sjajnu ekipu muzičara koji će vam prirediti upravo ono što ste želeli - dobru žurku, odlične pesme i maksimalan provod!

klub Compromise

Fotografisano u Klub Compromise

Očekuje vas pravo uživanje i provod do ranih jutarnjih časova! Već u subotu, scenu ovog izvanrednog kluba zauzimaju Milan Golubović i Pozitiv Band.  Neponovljivi muzički repertoar, dobra atmosfera i vrhunsko raspoloženje, naravno uz fotografe portala beogradnocu.com koji su uvek tu da sve to svojim objektivima i zabeleže i  predstave standardnu noć u klubu Compromise, odnosno jedan od najboljih provoda u prestonici.  Pogledajte našu galeriju i uverićete se!

klub Compromise

Fotografisano u Klub Compromise

Klub Compromise je jedinstveno mesto u glavnom gradu po mnogo čemu. Klub svoja vrata gostima otvara svakog dana u nedelji već u osam sati ujutru i preko celog dana radi kao udoban i prostran kafe u kom možete probati štošta, pa čak i nešto pojesti. A uveče sledi fešta i traje sve do jutra!

klub Compromise

Fotografisano u Klub Compromise

Zbog izuzetno velikog interesovanja rezervišite svoje mesto na vreme. Rezervacije za sredu i ostale dane u klubu Compromise možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com