Lasta, vesti

Otvaranje gradskog splava Lasta.

Petak će nesumnjivo biti luda noć za beogradske klabere. Naime, 5. Jula, tačno u ponoć, otvara se prvi splav sa beogradske strane Save – Gradski splav Lasta. Ono što će ovaj splav činiti drugačijim jesu elegantne, prefinjene, a istovremeno divlje i nezaboravne žurke.

Gradski splav Lasta predstavljaće kombinaciju dobro poznatih klubova Brankow, Mladost i Ludost, što zbog iste ekipe koja ih potpisuje, što zbog specifičnog ambijenta koji je, kao i u pomenutim klubovima, delo poznatog arhitekte Đorđa Geca.

Prvi splav u starom delu prestonice potenciraće DJ scenu. Akcenat će biti na kvalitetnom elektronskom zvuku, posebno na dip i disko haus melodijama. Gradski splav Lasta biće novo mesto na kome će vas zabavljati ekipa poznatih gradskih DJ-eva kao što su Peppe, Pookie i Goran Starčević, ali su u planu i gostovanja svetskih DJ-eva.

Ovaj splav radiće četiri dana nedeljno, od četvrtka do nedelje. Četvrtak će biti mash-up veče, petak i subota – house, dok će se nedeljom slušati muzika u hip hop stilu.

Gradski splav Lasta lociran je na delu keja kod Starog savskog (Starog železničkog) mosta, na kraju Hercegovačke ulice, nedaleko od poznatih restorana Iguana, Komunale i Frida. Do splava je moguće stići i automobilom, a ispred splava se nalazi prostrani parking.

Lasta
Splav Lasta

Otvaranje splava 5. Jula biće prva u nizu neponovljivih žurki, a ko god se nađe tamo biće uhvaćen objektivom portala beogradnocu.com!

Rezervacije za sve dane na splavu Lasta možete izvršiti na dva načina, putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

beogradnocu.com