Najbolje kafane, vesti

Otvaranje kafane Balkanika!

Spektakularno otvaranje kafane Balkanika zakazano je za subotu 21. septembar, kada će u ovoj izvanrednoj kafani goste zabavljati fenomenalni Tabu bend. Očekuje vas dosta prijatnih iznenađenja i nezaboravan provod!

Kafana Balkanika uvek nudi najbolju atmosferu u samom centru Beograda, i radi čak do 4h iza ponoći. Provod je uvek izuzetno dobar, raspoloženje pozitivno, jednim delom zbog kvalitetne muzike, ali i zbog same kafane. Provod koji ovde možete iskusiti neuporediv je sa drugim mestima ovakvog tipa. Enterijer kafane je svakako jedan od najlepših među mestima za izlazak u Beogradu, gde loše mesto ne postoji, već ste uvek u centru dešavanja. Od ove sezone očekuju vas noviteti, odnosno prostor je preuređen, ali i veći!

Kafana Balkanika svojim gostima nudi i uživanje uz najveće zvezde sa naše, i estrade u regionu. Iz nedelje u nedelju otvaraće se po još jedan dan, a provod biti sve bolji. Kafana Balkanika izuzetno je mesto za vaš izlazak ukoliko ste ljubitelj pravog kafanskog provoda. Još jedna od prednosti, i razloga da nikako ne propustite ovo dešavanje, jeste promotivna cena rakija, u kojoj možete uživati za samo 100 dinara!

Da ne biste propustili najbolji boemski provod ove subote, rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com