Najave, Pukni Zoro, vesti

Otvaranje kafane Pukni Zoro.

Posle petka ništa više neće biti isto. Kafanska scena je do sad zadovoljavala, a od sutra će fascinirati. U petak 19. septembra otvara se dugo željena kafana, simboličnog naziva Pukni Zoro. Kao idealno mesto izabran je Zemun, i to samo srce starog Zemuna. Na Masarikovom Trgu dočekaće vas novo omiljeno mesto.

Potrudili smo da udovoljimo svakom ukusu naše publike, pa će šarmantni Nebojša Vranjevac ispuniti svaku muzičku želju. Alter Ego Bend će ga majstorski pratiti i svirati najbolju, kako to samo oni znaju, zabavnu, narodnu i, za nostalgične, starogradsku muziku.

U veseloj atmosferi i uz dobru čašicu, u subotu 20. septembra zabavljaće vas JukeBox Bend, koji svira svaku pesmu, baš kako mu i ime govori. U kafani Pukni Zoro svi su dobrodošli, i oni mlađi i oni malo iskusniji, odličan provod je zagarantovan.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne. U iščekivanju narednih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

 

beogradnocu.com