Molokini, vesti

Otvaranje kluba Molokini!

U četvrtak 3. oktobra očekuje vas spektakularno otvaranje popularnog prestoničkog kluba Molokini. Svoj nastup na otvaranju održaće atraktivna pevačica Mirna Košanin, koja je publiku osvojila singlovima "Melanholija" i "Ruke u vis", ali to nije sve!

Pored Mirne Košanin, bivše Zvezde Granda, koja se nedavno fotografisala za srpsko izdanje magazina CKM, na otvaranju kluba Molokini za vaš provod pobrinuće se i Dj Buka, koji će miks pult deliti sa Dj Lakijem. Muzički repertoar otvaranja upotpuniće i fantastični Miami Band, i učiniti da atmosfera sa otvaranja bude prepoznatljiva za klub Molokini, odnosno fantastična.

Pored sjajnog muzičkog programa u klubu Molokini vas očekuje fenomenalan ambijent, uvek prijatno osoblje i dosta pozitivne energije. Raspoloženje je uvek na veoma visokom nivou, o čemu i svedoče fotografije u našoj galeriji naluđeg prestoničkog provoda. Pogledajte šta su fotografi portala beogradnocu.com zabeležili na ovom popularnom prestoničkom mestu.

A nakon otvaranja, klub Molokini nastavlja sa vrhunskim provodom. U petak 4. oktobra svoj nastup u klubu Molokini održaće Milos Radovanović, dok je subota 5. oktobar rezervisana za velika imena domaće muzičke scene, odnosno nastupiće Marko Bulat, Boban Radosavljević i Ana Živković.

Rezervacije za otvaranje kluba, kao i za sva predstojeća dešavanja, možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj nezaboravni provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com