Stefan Braun, vesti

Otvaranje kluba Stefan Braun!

U četvrtak 19. septembra jedan od najpopularnijih prestoničkih klubova, klub Stefan Braun, otvoriće 11. sezonu najboljeg noćnog provoda u Beogradu. Sektaklu otvaranja kluba  prisustvovaće svi dj-evi ovog kluba sa kojima ćete moći da uživate u toku naredne sezone. Očekuje se veliki broj poznatih ličnosti, što je na ovom mestu standardno.

Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Tradicija vrhunskog provoda  duža od jedne decenije, kao i kvalitetne žurke u svakom od otvorenih klubova, dovela je do toga da se pomenuti klub, sa istim konceptom zabave i energije otvori i u Sloveniji. Naime, u centru Ljubljane, velikom VIP žurkom 28. avgusta, otvoren je Mr. Stefan Braun Ljubljana.

Gosti novootvorenog kluba u Ljubljani uživali su u brojnim iznenađenjima tokom cele večeri, a dobra atmosfera uz vrhunske koktele nije izostala. Budući da je Mr. Stefan Braun omiljeno mesto poznatih, mnogobrojne VIP ličnosti kao što je Toni Parker, uživale su u gala žurci otvaranja.

Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Pored mnogih iznenađenja, moći ćete da uživate i u osveženom enterijeru vašeg omiljenog prestoničkog kluba Stefan Braun.

Na otvaranju, a i u toku čitave sezone, u Beogradu očekuje vas neprevaziđena vrhunska zabava, kvalitetna muzika, osećaj prestiža, i uvek ljubazno i raspoloženo osoblje. Uostalom, fotografije u našoj galeriji iz prethodnih sezona svedoče o neponovljivom provodu.

Nakon otvaranja, u petak 20. septembra u klubu Stefan Braun moći ćete da uživate uz New Club Sound, dok vas u subotu očekuje Commercial House veče.

Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Ne propustite najsofisticiranije prestoničke žurke, već rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili  Online, kako za otvaranje, tako i za sva ostala dešavanja u klubu.

 

beogradnocu.com