Beograd, Najave, Splavovi, vesti

Letnju sezonu na Povetarcu otvoriće spektakl Vatra i rođendanski party SAMO TVRDO serijala prvog vikenda u junu, a tokom leta posetioce ovog party broda čeka žurka svake noći od ponedeljka do nedelje.

Jedan od najaktivnijih gradskih di-džej kolektiva poznat po opasno dobrim žurkama, zapaliće vatru dobrog provoda na palubi Povetarca koja će goreti čitavog leta. BYP_, 50 Grass, Inspektor, Факе Casual će u petak nasutpiti uz specijalnog gosta DJ Irona, koji je više puta gostovao na ovim žurkama, a ovaj nastup biće poseban jer sa sobom donosi i tonu rep i r’n’b klasika na pločama! Dobar provod nastavlja se i sutradan, ali uz nešto drugačiji zvuk. SAMO TVRDO, jedna od najboljih gradskih tech-house i techno žurki iz Monsuna se seli na Povetarac gde će proslaviti svoj prvi rođendan. Autori i producenti Kent Explain i Phill & Dansmore uz specijalnog gosta i „muzičkog terapeuta“ Goyu prirediće publici uživanje na maksimumu. Spremite se za fantastičnu sezonu i odličan provod ovog vikenda na Povetarcu!

Samo Tvrdo rođendan event cover

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

Povetarac-1

Fotografisano na splavu Povetarac

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com