Beograd, Najave, Splavovi, vesti

Letnju sezonu na Povetarcu otvoriće spektakl Vatra i rođendanski party SAMO TVRDO serijala  prvog vikenda u junu, a tokom leta posetioce ovog party broda čeka žurka svake noći od ponedeljka do nedelje.

BYP_, 50 Grass, Inspektor, Факе Casual I Iron u petak 3. juna zapaliće vatru dobrog provoda koja će goreti tokom celog leta. Selekcijom hip-hop i R’n’B hitova, ova dobro poznata ekipa di-džejeva razmrdaće palubu Povetarca i time zvanično otvoriti još jednu sezonu na svima omiljenom party brodu. Dobar provod nastavlja se i sutradan, ali uz nešto drugačiji zvuk. SAMO TVRDO, jedna od najboljih gradskih tech-house i techno žurki iz Monsuna se seli na Povetarac gde će proslaviti svoj prvi rođendan u subotu 4. juna. Autori i producenti Kent Explain i Phill & Dansmore uz specijalnog gosta Goyu prirediće publici uživanje na maksimumu.

povetarac splav

Fotografisano na splavu Povetarac

Jedan od klubova sa najdužom underground tradicijom za svoju 11. sezonu spremio je bogat i zanimljiv  program kojim će još jednom potvrditi zašto već godinama važi za mesto dobro zabave. Ponedeljak će tradicionalno biti rezervisan za legendarnu žurku Nađi dečka i muziku od funka do Daft Punka, utorkom sledi Power Drive – moćna vožnja kroz deep house, tech house i techno. Sredom Idemo na reku da slušamo ploče jer će poznati gradski di-džejevi birati najkvalitetniju muziku iz svojih vinil kolekcija. Let’s go dancing uz zavodljive zvuke elektronske muzike četvrtkom biće idealno zagrevanje za najveseliji petak u Beogradu i muziku bez žanrovskih ograničenja. Mashup or Shutup žurkama na koje ste navikli, pridružiće se Djans, Bege Fank i Vatra. Subotom će se đuskati uz Rave Saver, Samo Tvrdo, i brojna pojedinačna gostovanja ekipa koje neguju sličan zvuk. Spremite se za fantastičnu sezonu na Povetarcu!

Povetarac  (1)

Fotografisano na splavu Povetarac

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com