Štikla i Burence, vesti

Otvaranje nove kafane - Štikla i Burence.

Spektakularno otvaranje kafane Štikla i Burence zakazano je za četvrtak 21.novembra. Po svemu sudeći, izgleda da je ova, uskoro jedna od vodećih kafana, već izabrala i svoju slavu, jer istog datuma se slavi i Aranđelovdan.

S obzirom da je za dan otvaranja Štikla i Burence popunila sva slobodna mesta i da su već sva rezervisana, otvaranje će se produžiti i naredna dva dana – petak i subotu! Zato ne brinite, jer sledi repriza provoda, a očekuje se fenomenalna žurka!

Kafana Štikla i Burence nalazi se na Vračaru u Đerdapskoj ulici kod Južnog Bulevara. Na dan otvaranja slušaćete zvezdu Granda Mirčeta Radulovića i još mnogo drugih “zvezdica”. U petak će vas zabavljati Slobodan Boba Rakić, a subota je rezervisana za Ozvučene Tamburaše. Očekuje vas dosta prijatnih iznenađenja i naravno ono što je najbitnije nezaboravan provod!

Kafana Štikla i Burence uvek nudi najbolju atmosferu, pozitivno raspoloženje, jednim delom zbog kvalitetne muzike, ali i zbog same kafane. Uređena tako da oslikava duh starog gospodskog Beograda, ova kafana neodoljivo privlači boeme, inače loše mesto u Štikli i Burencetu ne postoji, već ste uvek u centru dešavanja.  Odličan izbor pića kao i neizostavni, posetiocima ove kafane, dobro poznati bendovi učiniće da u kafani Štikla i Burence odmah padnete u sevdah. Naravno, cene pića su izuzetno pristupačne.

Na spektakularnom otvaranju očekujemo veliki broj poznatih ličnosti među kojima su i najpoznatiji fudbaleri, “farmeri”, manekeni i pevači koje će takođe uživati sa vama u dobroj atmosferi. U ovoj kafani kažu da su svesni toga da je otvoreno 30 kafana ove godine u Beogradu, ali sigurni su da se Štikla i Burence razlikuje od drugih po značajno sređenom lokalu, nisu u podrumu, a imaju i dnevnu varijantu, kada možete poslepodne doći sa prijateljima na kafu ili ručak.

Kafana Štikla i Burence nudi i uživanje uz najveće zvezde sa naše, i estrade u regionu. Ovo je izuzetno mesto za vaš izlazak ukoliko ste ljubitelj pravog kafanskog provoda. Da ne biste propustili najbolji boemski provod ovog četvrtka i otvaranje nove kafane, rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com