Fensi Kafana, vesti

Otvaranje nove sezone Fensi Kafane!

Prva kafana u Beogradu koja je otvorena na vodi, a smatra se i najboljom prestoničkom kafanom, nakon kraće pauze ponovo nastavlja sa radom. Kafana Fensi kafana otpočinje još jednu sezonu izvanrednog, nezaboravnog provoda, i to u petak 30. avgusta.

Na samom otvaranju nove sezone goste će zabavljati atraktivna pevačica Indy i Fensi Bend, a veče će upotpuniti i gosti iznenađenja. Neponovljiv provod uz pristupačne cene pića, u prijatnom ambijentu, moći će da iskuse svi koji posete Fensi kafanu ovog petka.

Fensi kafana

Fotografisano u Kafana Fensi kafana

Podsećamo vas da je Fensi kafana prošle sezone ugostila mnoge velike zvezde. Vesna Zmijanac, Marinko Rokvić, Zorica Brunclik, Mira Škorić, Željko Šašić, Jelena Kostov, Katarina Živković samo su neki od fantastičnih izvođača uz koje ste mogli da uživate. Pored toga što su ovde rado nastupali, Fensi kafana bila je izbor poznatih i kada je njihov provod u pitanju, što se očekuje i ove sezone.

mira skoric

Fotografisano u Kafana Fensi kafana

O kvalitetu i fenomenalnom provodu u ovoj beogradskoj kafani svedoče i fotografije u našoj galeriji. Pogledajte šta se propustili, ali i šta vas na ovom mestu očekuje.

Rezervacije za otvaranje nove sezone, ali i za sva dešavanja u ovoj kafani možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.
beogradnocu.com