Beograd, Klubovi, Najave, vesti

Pozivamo vas da u petak, 27. novembra prisustvujete otvaranju novog kluba Aloha, i uverite se zašto će biti jedno od najboljih mesta za provod u gradu.

Čekaju vas mnoga iznenađenja na otvaranju i naravno spektakularan muzički program! Lejla Hot i DJ Igor će se pobrinuti da se provedete fantastično, i odaberete novu destinaciju noćnog provoda. Zato bez razmišljanja dođite i uverite se zašto!

Fenomenalan muzički program, odlična atmosfera, velike količine pića, egzotični kokteli i još mnoga iznenađenja vas čekaju! Savremen i atraktivan prostor, kao i kvalitetno ozvučenje, izdvajaju novi klub Aloha od ostalih klubova.

Zbog velikog interesovanja pozivamo vas da rezerivišete svoje mesto na vreme! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com