Barovi, Beograd, Najave, Petlja, vesti

Bar Petlja je inovativan koncept koji Beograd kao prestonica noćnog života odavno zaslužuje. Petlja je večernji i noćni bar gde ste uvek dobrodošli, sa ili bez rezervacije. Bilo da ste svratili sa posla na partiju bilijara sa društvom, hoćete da popijete kafu i sačekate da prođe popodnevna gužva, zaputili ste se u noć sa prijateljima ili u želji da upoznate nove - Petlja je tu kao prva i poslednja stanica noćnog života u Beogradu koja je svakako usput svima, nalazeći se ispod same Mostarske petlje. U Petlji Vas očekuje kvalitetna muzika i živa svirka, veliki izbor piva, bilijar i pikado svaki dan od 16h do 04h i sve to uz dnevne cene pića! Ovog petka, na otvaranju, zabavljaće Vas Sent Luis bend i pobrinuti se za fenomenalan provod! Dobrodošli!

Ne propustite naredno dešavanje, već dozvolite sebi da se provedete fantastično! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovija dešavanja vezana za noćni život prestonice!

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com