Najave, Novi Bitefartcafe, Summer Stage BitefArtCafe, vesti

Otvaranje Summer Stage Bitef Art Cafe-a

Za petak 6. i subotu 7. jun zakazano je spektakularno otvaranje Summer Stage Bitef Art Cafe-a, odnosno Letnjeg Bitef-a, što označava početak nove sezone dobrog kvalitetnog zvuka na otvorenom. U petak će sve goste zabavljati St. Louis band, dok je subota rezervisana za Perpetuum Mobile. Naravno, kako je u pitanju otvaranje, goste očekuje i par iznenađenja.

bitef art cafe (4)

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

#SelfieBitef je ime 7. letnje sezone koja dosnosi pregršt novina kada su koncertni program i događanja u klubu u pitanju ali i par promena u samom klubu. Ovog leta će gosti Summer Stage-a moći da uživaju u renoviranom, vizuelno i funkcionalno poboljšanom klubu, a sve u cilju boljeg provoda i komodita gostiju. Moto kluba idalje ostaju najkvalitetnije žive svirke u gradu, a petkom zadržavamo proverenu formulu, stand up komedija + svirka= dobar provod. U planu su i različite aktivnosti u vezi sa temom sezone, koje će dodatno animirati posetioce kluba na Kalemegdanu.

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44  ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

beogradnocu.com