Najave, Stari Blay, vesti

Utorak, 14. jul, kao i svaki sledeći, biće još jedan u nizu nezaboravnih večeri u kafani Stari BlayNaime, zbog izuzetno velikog interesovanja i popularnosti kafane, Stari Blay vam nudi odličan provod i utrokom kada će nastupati Sloba Bajić i Hua Hua bend.

kafana Stari Blay

Fotografisano u Kafana Stari Blay

Pozivamo sve veseljake, boeme, i one koji jednostavno uživaju u dobrom provodu, atmosferi i sjajnom društvu, da obavezno dođu u utorak u kafanu Stari Blay. Biće to veče za pamćenje!

U četvrtak, 9. jula, kada vas očekuje Veče prijatelja, nastupa fantastična Jami. Četvrtak sa sobom nosi i prijateljske cene: flaša Smirnoff-a i Johnnie Walker Red-a, samo 4950 dinara umesto standardnih 6700 dinara.

kafana Stari Blay

Fotografisano u Kafana Stari Blay

Provod ne staje ni za vikend, pa će vas tako u petak zabavljati  Ćemo i Tijana Stojić. To veče je rezervisano za Veče Džentlmena i Dama, a vaši domaćini biće Vlada Stanojević, Alen Hadrović i Boris Stamenković! U subotu, 11. jula, haos prave Boris Stjepanović, Ivana Milić i Milan Mitrović.

kafana Stari Blay

Fotografisano u Kafana Stari Blay

Nema predaha ni u nedelju. U nedelju, 21. juna, nikad bolje Veče starih pesama, za koje će biti zaduženi Nemanja Staletović i Biljana Sečivanović.

A pravi užitak za vas u kafani Stari Blay je 13. jula kada vas očekuje koncert Ace Lukasa, i to BESPLATAN. Potrebno je samo da napravite rezervaciju. Ne propustite ovu priliku!

Stari Blay

Fotografisano u Kafana Stari Blay

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

kafana Stari Blay

Fotografisano u Kafana Stari Blay

 

beogradnocu.com