Parlament, vesti

Otvaranje utorka u klubu Parlament.

Večeras se otvara utorak kao novi dan za najbolji noćni provod u našoj prestonici, u novootvorenom klubu Parlament.

Utorak vam obećava fenomenalne žurke iz nedelje u nedelju i ovaj specijalan dan, od danas pa nadalje, nudi vam jedinstven koncept u gradu pod nazivom “Run The Twerk” na čelu sa vrhunskim DJ Architect!

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Ovaj, jedan od najtraženijih DJ-eva, pripremiće vam fantastično RnB, Twerk, Trap veče i provod kakav još dugo niste imali prilike da iskusite.

Svima vama koji dođete u klub Parlament, uz ljubazno osoblje, na raspolaganju će biti veliki broj barskih stolova, visokih sedenja, veliki broj separea, veliki izbor pića, devojaka, momaka. Pa ko šta voli nek izvoli. Sjajan provod, atmosfera i vrhunski ambijent, za koji su se domaćini itekako potrudili, vam je zagarantovan.

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Novootvoreni klub na Senjaku predstavlja novi, friendly koncept vrhunskog provoda po ugledu na čuvene svetske klubove. Profesionalno osoblje je uvek na raspolaganju da pruži vrhunsku uslugu gostima kluba u vrlo atraktivnom i komfornom ambijentu. Tokom sezone, Parlament klub će svojim gostima ponuditi razne tematske večeri sa latino, retro, disko, house muzikom i main stream remiksima najvećih hitova. Klub će takođe ugostiti najveća imena internacionalne DJ scene.

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se kako izgleda najbolji noćni provod u Beogradu. Fotografi portala beogradnocu.com rado se provode u klubu Parlament, tako da i vi možete biti deo naše galerije, pravo sa lica mesta ovog sjajnog kluba!

Ne propustite provod u klubu Parlament, već rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili  Online.

 

beogradnocu.com