Novi Bitefartcafe, vesti

Otvaranje zimske sezone kluba Bitef!

Bitef Art Café, jedan od klubova sa najdužom tradicijom u Beogradu, ove nedelje otvara trinaestu sezonu. Simbolika broja trinaest ih ne plaši, stoga najavljuju bolju sezonu nego ikada. Svečano otvaranje održaće se u petak uz Makao Bend, i subotu uz sastav St. Louis Band.

Sudeći po protekloj letnjoj sezoni, u klubu Bitef Art Café vas očekuje neponovljiva zima sa najboljim provodom u gradu. U intimnom prostoru ovog izuzetnog kluba moći ćete da čujete neke od najvećih izvođača domaće, ali i inostrane muzike.

klub Bitef

Fotografisano u Klub Bitef 

Podsećamo da ste u proteklom periodu imali prilike da uživate uz imena kao što su Keziah Jones, Tortured Soul, Rundek Cargo Trio, Vlatko Stefanovski, Massimo Savić, Zvonko Bogdan, Gabin, Natali Dizdar i mnogi drugi.

Fotografije protekle sezone u klubu Bitef Art Café možete pogledati u našoj galeriji, jer se fotografi portala beogradnocu.com uvek rado provode na dešavanjima ovakvog tipa. Naša galerija najbolji je dokaz vrhunskog provoda i uvek spektakularne atmosfere koji su u klubu Bitef Art Café neizbežni.

klub Bitef

Fotografisano u Klub Bitef 

Rezervacije za otvaranje zimske sezone kluba Bitef, kao i za sva predstojeća dešavanja u ovom klubu možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com