Bombo-Džej, vesti

Otvoren Bombo-Džej Klub.

Na dobro poznatom mestu, u centru grada, sinoć je spektakularnom žurkom otvorena nova sezona kluba Bombo – Džej klub.

klub Bombo-Džej klub

Fotografisano u Klub Bombo-Džej Klub

Grandioznom zimskom početku ovog, jednog od najpopularnijih noćnih lokala godinama unazad, prisustvovale su brojne poznate ličnosti, a provod je bio neponovljiv! Vrhunska atmosfera, na kakvu ste navikli u ranijem periodu, kada je Bombo u pitanju, nije izostala ni sinoć kada je ova popularna prestonička institucija zabave opravdala razlog zašto se nakon duže pauze opet vratila na scenu i počela da radi punom parom.

klub Bombo-Džej klub

Fotografisano u Klub Bombo-Džej Klub

Svi koji su posetili otvaranje kluba Bombo – Džej klub, uživali su u dobroj atmosferi, uz vrhunske koktele, vina, šarmantne barmene i sjajno osoblje kluba. Među poznatim ličnostima sa naše estrade sreli smo, naravno, Džeja Ramadanovskog, domaćina kluba koji je izgledao bolje nego ikad. Džej se odlično proveo i u svom prepoznatljivom stilu šoumena otpevao je i neku pesmu. Kao pravi domaćin, potrudio se da veče otvaranja kluba Bombo protekne u odličnoj atmosferi i sjajnoj zabavi.

klub Bombo-Džej klub

Fotografisano u Klub Bombo-Džej Klub

Takođe, među poznatima sa estrade, videli smo i Igora Kostića, javnosti poznatijeg kao pevača Igor X i bivšeg supruga pevačice Mine Kostič. Igor se odlično provodio sa svojim prijateljima, uživajući u sjajnoj muzici i vrhunskoj atmosferi koja je vladala Bombom. Van bine, gospodarile su prestoničke lepotice i naravno, šarmantni domaćin Džej. Slavilo se u velikom stilu i ludovalo do zore.

Iako je baš sreda izabrana kao dan za otvaranje Bomba - Džej kluba, svi gosti su se provodili kao da je vikend. Ne propustite sledeću žurku u ovom novo – starom klubu i fenomenalan provod koji vas očekuje. U iščekivanju naredne večeri u klubu Bombo- Džej klub pogledajte galeriju fotografija sa famoznog otvaranja i delić atmosfere koji će vam dokazati šta je najbolji noćni provod u gradu.

klub Bombo-Džej klub

Fotografisano u Klub Bombo-Džej Klub

Rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u popularnom klubu Bombo.

 

beogradnocu.com