Loft, vesti

Otvoren klub Loft.

U Beogradu je otvoren novi klub Julian Loft čime je započela nova era prestoničkog noćnog života. Više stotina posetilaca provodilo se u potpuno renoviranom ambijentu nekadašnjeg kluba Magacin. Naravno, na mestu dešavanja bili su i fotografi portala beogradnocu.com, pa vam prenosimo samo delić atmosfere.

klub Loft

Fotografisano u Klub Loft

Na otvaranju kluba Loft provodili su se glumac Goran Jevtić, dramski pisac Siniša Kovačević, glumica Lena Bogdanović, Bane Trifunović, kao i mnogi drugi. Svi gosti kluba bili su oduševljeni novim enterijerom, uslugom, kao i fantastičnom muzikom.

klub Loft

Fotografisano u Klub Loft

Za DJ pultom kluba Julian Loft do sada su nastupali rezident DJ-evi Goran Starčević i Ales, kao i Miss Millie, Dača Milojević i DJ Pop. Julian Loft najavljuje uzbudljiv decembar! U narednih mesec dana, za DJ pultom kluba nastupiće serija sjajnih izvođača, kao što su Tom Novy, Lovebirds, Mendo i Frau Casio.

klub Loft

Fotografisano u Klub Loft

A da biste i vi bili deo najboljeg prestoničkog provoda, obezbedite svoje mesto na vreme. Rezervacije za sva dešavanja u klubu Julian Loft možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Obezbedite sebi i svojim prijateljima vrhunski prestonički provod, koji ćete dugo prepričavati.

Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati najinteresantnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima kada je noćni provod u pitanju. Osetite pravi Beograd!

 

beogradnocu.com