Beograd, vesti

Otvorena bašta bar & restoran Pevac.

Kultni beogradski restoran sa tradicijom dugom preko 50 godina, restoran Pevac, nedavno je  otvorio renoviranu baštu. Bogatom ponudom koktela i internacionalnom kuhinjom za kratko vreme ova bašta će postati jedno od vaših omiljenih mesta za izlazak.

Ukoliko ste željni novog i drugačijeg provoda, svežeg ambijenta, portal beogradnocu.com preporučuje vam da posetite baštu Pevac. Nema sumnje da je u pitanju pravo osveženje beogradskog noćnog provoda.

Pevac

Fotografisano u Baru Pevac

Pevac

Fotografisano u Baru Pevac

Baštom dominiraju romantično osvetljenje, udobni separei i naravno, dobro raspoloženje, što se može videti na fotografijama. Sudeći po onima koji su posetili otvaranje, ovo će sigurno biti mesto na kome će se okupljati umetnici, sportisti i biznismeni, ali i mesto na koje se gosti uvek rado vraćaju.

Zvezda otvaranja bašte bila je finalistkinja emisije “Prvi glas Srbije”, fantastična Sara Jovanović, koja je uz pratnju na starom masivnom klaviru, ušavši u šank bara, otpevala pesmu “Man down”.

Od poznatih ličnosti prisutni su bili i Viktor Troicki, Marijana Mićić, Minja Subota, Nenad Marijanović, Nevena Božović, Vuk Brajović, Marko Đurovski, Sara Dimitrijević, Ivana Milović, Mare Milošević, Katarina Rebrača, Ana Sakić, Boban Spasojevića, Romano Rossi i mnogi drugi, a domaćini su na očigled brojnih zvanica započeli još jedno kvalitetno leto.

Pevac

Fotografisano u Baru Pevac

Fotografije iz novootvorene prestoničke bašte Pevac možete pogledati u našoj galeriji i zaviriti u svet nezaboravnog provoda.

Svoje mesto takođe možete rezervisati upravo ovde, i to vrlo jednostavno: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com