Lepeza u Perperu, vesti

Otvorena kafana Zorice Marković Lepeza u Perperu.

Poznata pevačica Zorica Marković vraća se svom starom biznisu – ugostiteljstvu. Sinoć je tako ovekovečila otvaranje svoje nove kafane Lepeza u Perperu na Novom Beogradu i ugostila brojne prijatelje i kolege iz rijalitija “Farma”.

kafana Lepeza u Perperu

Fotografisano u Kafana Lepeza u Perperu

Zorica je poznata kao kraljica noćnog provoda i najbolje atmosfere kada je svirka uživo u pitanju, a sinoć ste imali prilike da se uverite u to jer je otvaranje Lepeze u Perperu proteklo u potpunom ludilu.

Najviše pažnje privukli su “farmeri”, pevačica i takmičarka “Zvezde Granda” Katarina Grujić, manekeni Boris Stamenković i Marko Vukotić, kao i golman FK Crvene Zvezde Boban Bajković.

kafana Lepeza u Perperu

Fotografisano u Kafana Lepeza u Perperu

Podršku je pružila i gazdarica kafane, Zorica Marković, koja je tokom cele noći nadgledala šta se dešava i slikala se sa svojim gostima. Živa i luda svirka je trajala do sitnih sati, a onda je Zorica pozdravila sve i najavila još bolji provod narednog dana na istom mestu. To je dobra prilika za one koji su propustili ovo sjajno veče u novoj kafani Lepeza u Perperu.

kafana Lepeza u Perperu

Fotografisano u Kafana Lepeza u Perperu

Zorica Marković je nakon kraće pauze u radu sa ugostiteljstvo ponovo krenula da “trese” našim gradom. Kafana Lepeza u Perperu brzo će zagospodariti svim noćnim provodima, jer je repertoar koji se ovde nudi autentično kafanski i onaj koji tražite kad god pomislite na kvalitetnu kafansku zabavu. Kafana Lepeza u Perperu nudi baš to, njeni izvođači poznaju pravi narodnjački reperoar i pogodiće svaku pesmu koju volite kao i momenat kada treba da je izvedu.

kafana Lepeza u Perperu

Fotografisano u Kafana Lepeza u Perperu

Kako je proteklo sinoćno otvaranje kafane Lepeza u Perperu, možete videti u našoj galeriji fotografija. Ne propustite da budete deo najboljeg provoda u gradu, već rezervišite svoje mesto na vreme za naredna dešavanja o kojima ćemo vas blagovremeno obavestiti. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja popularnoj prestoničkoj kafani Lepeza u Perperu.

U iščekivanju naredne žurke koja je večeras 01.februara sa fenomenalnom Jelenom Grebec, Saškom Karan i naravno, Zoricom Marković, pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo ova kafana bude neizbežno mesto kada je u pitanju vaš provod u Beogradu. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com i beležiti najinteresantnije momente vašeg ludog provoda. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za provod.

 

beogradnocu.com