vesti

Ova kuća je vaša kuća.

U Bulevaru Kralja Aleksandra, krije se izuzetan provod, svim clubberima i boemima dobro poznato mesto – klub Bella Casa. U klubu Bella Casa, uz neverovatnu muziku koja će vas do ranih jutarnjih časova držati na nogama, garantovano ćete se fenomenalno provesti. Ukoliko još uvek niste posetili klub Bella Casa definitivno je vreme da tu grešku ispravite.

klub Bella Casa

Fotografisano u Klub Bella Casa

Ovaj četvrtak 27. februara, je idealan momenat za to, jer vas u ovom popularnom beogradskom klubu očekuje fenomenalnaživa svirka. Dođite i otkrijte o čemu se radi.

Narednog dana,odnosno, u petak 28. februara, Vanja Zelenski i Status Bend će se pobrinuti da vaša poseta klubu Bella Casa bude zaista nezaboravna. Iskusite neponovljivo iskustvo, uz vrhunsku uslugu i muziku koja će dopresti do vaše duše. Pop, folk i rock numere, upotpuniće vaše uživanje, a pristupačne cene pića dozvoliće da ne brinete ni o svom novčaniku.

klub Bella Casa

Fotografisano u Klub Bella Casa

Deni Boneštaj će zavladati scenom u subotu, prvog dana marta meseca, a potom sledi odmaranje do utorka. Te večeri sledi ludnica i Kafanska noć sa Srki Bendom koji će nas držati na nogama do kasnih sati. Za sve boeme, tu je i sreda 05.mart, na kojoj će vas razveseliti Toni i Neša.

U iščekivanju vašeg izlaska ove nedelje u klubu Bella Casa, obavezno pogledajte našu galeriju. Na fotografijama iz kluba Bella Casa jasno se vidi kako izgleda najbolji beogradski provod. Budući da naši fotografi ne propuštaju najbolja dešavanja, sa vama će se provoditi i ove nedelje. A da vi ne biste propustili provod u klubu Bella Casa , rezervišite svoje mesto na vreme.

klub Bella Casa

 Fotografisano u Klub Bella Casa

Rezervacije za sva dešavanja u u ovom klubu u Bulevaru Kralja Aleksandra možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 34 34 33 i 063 33 33 44 ili Online. Iz nedelje u nedelju klub Bella Casa nudi sve bolji provod, a na vama je da proverite zašto!

 

beogradnocu.com