Kapetanov Bunar, vesti

Ovaj čarobni bunar vam ispunjava sve želje.

Zaokružite kraj ove nedelje na idealan način i svratite u kafanu Kapetanov Bunar. Ova sjajna kafana u Kapetan Mišinoj ulici spremila vam je nešto potpuno novo. Večeras, 13. februara dođite u centar grada da se provedete uz neverovatni sastav Tabu Bend. Takođe, izvanredan način da obeležite Dan zaljubljenih, odnosno 14. februar, jeste da dođete u Kapetanov Bunar gde vas očekuje nastup izuzetnog Milano Benda.

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

Nekog asocira na modu, nekog na kafanu, a ako niste znali, ovaj bend je dobio ime upravo po svom sastavu. Četiri člana, ni manje ni više nego četiri Milana sastali su se i napravili bend. Kako to obično ide, kod svih bendova, nisu ostali u punom sastavu, ali i dalje prave lom po kafanama, ili bolje rečeno, njihova muzika navodi goste na lom. Nema tog boema koji kada oni zapevaju ne ustaje sa stolice i ne kreće u akciju. Piće, igranje, flert, i pesma. U te četiri reči se može opisati atmosfera koju pravi Milano bend kada se pojave na sceni.

Ukoliko propustite Milano Bend, dođite u subotu narednog dana i čeka vas još jedna fenomenalna ekipa- Haos Bend. Iako je osnovan pre samo godinu dana, novosadski bend Haos drugačiji je od ostalih, sa harmonikom i dva ženska vokala, ovaj bend zvuči odlično i buklvalno pravi haos! Publika je njihova inspiracija, a nje nikada ne manjka.

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

Između ostalog, pored standardnih alkoholnih pića, kafana Kapetanov Bunar uvela je i koktele! Za sve one koji preferiraju mešanje pića, a da nisu špricer i bambus, imaju odličan izbor u kafani Kapetanov Bunar. U utorak će vas zabavljati Dejana Erić i Bravo Bend, koji uvek napravi pravi spektakl. Očekuje vas dosta dobrog raspoloženja uz pozitivne goste i puno dobre energije. Vrhunski provod neće izostati, što je uostalom i standardno za fenomenalnu Dejanu.

Bend Nana je rezervisana za provod u sredu 19. februara, koji će vam napraviti sjajnu atmosferu i držati vas na nogama do kraja večeri. Pripremite se za fantastičan provod kakav u kafani Kapetanov Bunar još niste videli! Priuštite sebi i svojim prijateljima jedinstveno prestoničko uživanje uz fenomenalan muzički repertoar koji predstoji.

kafana Kapetanov Bunar

Fotografisano u Kafana Kapetanov Bunar

Uostalom, fotografije najbolje svedoče o provodu koji se odvija u kafani Kapetanov Bunar. U našoj galeriji moći ćete da vidite dokaze najboljeg noćnog provoda, i njome budete inspirisani da veče na ovom izuzetnom mestu nikako ne propustite. Za sva naredna dešavanja u kafani Kapetanov Bunar rezervišite svoje mesto na vreme - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne, zbog velikog interesovanja.

 

beogradnocu.com