vesti

Ovaj klub će ispuniti sve vaše želje.

Veoma moderan i popularan klub Bella Casa postaće omiljeno stecište svih ljudi koji su željni dobrog provoda. Ali i uspešne privatne zabave.

klub Bella Casa

Fotografisano u Klub Bella Casa

Naime, klub Bella Casa uvek vam je dostupan za organizovanje svih vrsta proslava, i to po veoma povoljnim uslovima. Konferencije, venčanja, privatna veselja, momačke ili devojačke veče, na vama je da odlučite. A sve vaše želje i zamisli, klub Bella Casa će pretvoriti u stvarnost. Prepustite se iskustvu majstorima ove “kuće” jer nikako nećete zažaliti. Organizacija se podrazumeva da je na visokom nivou, kakva i dolikuje klubu Bella Casa.

Inače, klub Bella Casa gaji i tradiciju veoma pristojnih cena, pa ovde nećete morati da potrošite čitavo malo bogatstvo kako biste se dobro proveli.

klub Bella Casa

Fotografisano u Klub Bella Casa

Ovaj izuzetan klub radi kao kafić svakog dana od ujutru pa sve do 1h iza ponoći, dok sredom, petkom i subotom predstavlja fantastičan klub sa neizmerno dobrim provodom od 22h do 4h ujutru.

Svake srede prepustite se boemskoj večeri sa Tonijem i Nešom, a petkom ćete lumpovati sa Vanillom Bend. Subota je rezervisana za Deni Boneštaj kada je pop-folk veče na repertoaru kluba Bella Casa. Spektakularna atmosfera iz nedelje u nedelju postaje sve bolja, a na vama je da je ne propustite.

klub Bella Casa

Fotografisano u Klub Bella Casa

Tokom dana ovde možete popiti svoju prvu jutarnju kafu za samo 80 dinara, dok su vam dostupne i mnoge promocije pića. Mi na primer, uživamo u ceđenoj pomorandži uz omiljenu kafu, za samo 170 dinara. Sve u svemu, u poređenju sa ostalim cenama raznih klubova i kafića, klub Bella Casa zaista nudi fenomenalne ponude. Ono što je sigurno, nećete se pokajati jer dobar provod u klubu Bella Casa ne izostaje.

Klub Bella Casa nudi najraznovrsnije usluge i uživanje koje možete naći u gradu. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd.

 

beogradnocu.com