Stefan Braun, vesti

Ovaj klub je dokaz apsolutne dominicije.

Jedinstveni i jedini klub koji se nalazi na 9. spratu, Stefan Braun, kao i uvek, priprema vam nešto zaista silno. Večeras ćete uz najšarmantnije i najljubaznije barmene uživati u vreloj Garage Party sa Full House Bandom i DJ Markom.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Do sada smo se već uverili da je klub Mr. Stefan Braun jedinstven kad je muzička koncepcija kluba u pitanju, a već godinama su svi gosti imali prilike da se uvere u to. Jednostavno Mr. Stefan Braun klub zauzima jedno od vodećih mesta u nliko iznenađenje koje ne smete propustiti. A pozitivna energija traje već punih deset godina, kao i dan danas…

U ponedeljak 17. marta, svima dobro poznato “Veče poznatih”, iznenadiće sve goste kluba, a vi ne dozvolite sebi da ovo propustite jer sledi potpuni šou i haos!

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Nakon sjajnog ponedeljka, utorkom vas očekuje muzika devedesetih koja traje večno i vrlo lako osvaja nove generacije. Diesel žurke su poznate po jedinstvenoj i vrlo pozitivnoj atmosferi, a u klubu Stefan Braun sve to dobija drugu dimenziju i izgleda još mnogo bolje. Slušajte i provedite se uz pesme koje su punile diskoteke i klubove i pre 15, 20 godina. Nezaboravan provod vam je zagarantovan, zato ne propustite ovu fenomenalnu žurku. U sredu 19. marta, je specijalna promo žurka, a četvrtkom se na Hip Hop i RnB večeri Gru i DJ Playa dokazuju za mix pultom. Do kraja nedelje, provod u Braunu ne izostaje!  U petak 21. marta ćete uživati uz In My House God is a DJ, sa DJ Bollom i DJ Marko, dok vas u subotu očekuje Saturday Night Fever.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Galerija portala beogradnocu.com prepuna je fotografija iz kluba Mr. Stefan Braun, upravo zbog uvek fenomenalnog provoda koji pruža. Naši fotografi se sa velikim zadovoljstvom provode na ovom popularnom prestoničkom mestu, pa vas i u narednom periodu očekuje dosta zabeleženih momenata upravo odavde.

Rezervacije za lu nedelju i za sva predstojeća dešavanja u klubu Stefan Braun možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog portala i vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online. Ne propustite najbolji provod u gradu!

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Ne propustite jedinstveno uživanje i vrhunski klub i žurke na svetskom nivou, koji ćete nesumnjivo pamtiti.

 

beogradnocu.com