Poznati, vesti

I ovaj popularni par je okončao svoju višegodišnju romansu. Oboje su pevači i oboje su mladi milioneri. Svetsku slavu i milione fanova doneli su im planetarno popularni hitovi. Ali da idealno ne postoji, potvrdili su i oni kad su stavili tačku na svoju trogodišnju vezu. Džordin Sparks i Džejson Derulo upoznali su se pre nekoliko godina i isprva bili samo prijatelji.

I ovaj popularni par jeSimpatije su se rađale, a oni su polako uplovili u vezu tokom koje su jedno drugom bili velika podrška i preživeli teške životne trenutke. Džordin je oslabila skoro 25 kg, a Džejson je tokom probe nezgodno pao i polomio vrat.

I ovaj popularni par je.jpg2Nakon tog šoka i Džordinine svesrdne pomoći, Džejson je izjavljivao da je ona ta. Svadbena zvona su se smešila, ali nešto je pošlo po zlu.

Nakon uspešne borbe i rehabilitacije, Džejson je snimio nekoliko megapopularnih hitova poput "The other side", "Talk dirty", "Wiggle" i mnoge druge.

I ovaj popularni par je.jpg3Konto je rastao, premašivši Džordininu zaradu i imovinu. Kako se šuška po svetskim medijima, razlog za raskid je to što Derulo ne želi da daje svoj teško zarađen novac Sparksovoj ukoliko dođe do razvoda. Nije čuo za predbračni ugovor? Čini se da je tu po sredi ipak nešto drugo. Epilog ove priče saznaćemo uskoro.

 

beogradnocu.com