Magazin

Mimika, pokreti, pogledi.... Sve pomenuto otkriva naš karakter. Budite iskreni, prema sebi. Ne morate prema nama. Koliko se puta dogodilo da u klubu nekoga ugledate i pokušavate da procenite kakav je taj neko u krevetu? Ovo su detalji koji vam mogu otkriti da li je u pitanju perverzna osoba.

17Psiholozi kažu da osobe koje su slkone bezobrazlucima u krevetu uglavnom to ne pokazuju na prvu loptu. Kada govorimo o muškarcima, oni su obično nenametljivi. Piju kratka pića. Ako su pušači obično dugo u sebe uvlače dim cigarete. Gledaju u istu, imaju tajnovit i često zamišljen pogled. Retko đuskaju.

abvgdKod žena je situacija nešto drugačija. Ako vas zanima da li određena dama ima vragolaste manre u krevetu, obratite pažnju na sve osim na njenu garderobu. Muškarci često greše, pa smatraju da su one oskudnije obučene bolje u krevetu. Pravilo je pokazalo suprotno.

14One koje su naizgled smernije, obično su opasnije. No, po garderobi svakako ne možete suditi ni o kome, zato treba obratiti na one koje u klubu mnogo pričaju. Dakle, ako ste i sami perverzni neka vaša sfera interesovanja ne bude podijum za igru na kom su plesačice... Možda se žena vaših skrivenih snova nalazi u masi, jer kako psiholozi kažu žene pričalice imaju najbujniju maštu koju sprovode u realnost...

beogradnocu.com